IFKK

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert Curling Club Fryslân het Iepen Fryske Kampioenskip Kurling 2019, kortweg IFKK 2019. Deze Open Friese Kampioenschappen Curling worden voor de tweede maal georganiseerd.

Wanneer

Op zaterdag 16 maart 2019 vanaf 10.30 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

Locatie

Het toernooi wordt gespeeld in Thialf, Heerenveen. Thialf is de plek waar topsporters geschiedenis schrijven en waar iedereen voor goud gaat. De vijf curlingsheets zijn gelegen op het middenterrein van de iconische 400-meter baan.

Toernooi

Het minimaal aantal teams is 8. Er kunnen maximaal 12 teams inschrijven.

Teams

Een team moet bestaan uit 4 spelers. Indien een team onvoldoende spelers heeft, kan dit worden aangevuld met spelers die zich individueel aanmelden. Er zijn geen restricties voor de samenstelling van een team, qua geslacht, rolstoelers en spelen met een delivery stick. Het inschrijfgeld moet per team worden betaald.

Wedstrijden

Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden. Het exacte aantal en de opzet van het toernooi wordt bekend gemaakt zodra de inschrijving is gesloten. Iedere wedstrijd duurt 60 minuten. Na 50 minuten gaat de bel, waarna het end wordt uitgespeeld. De teams voor de volgende speelronde moeten tijdig gereed zijn. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de teams.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per deelnemer voor toernooi en diner met drankjes. Indien een deelnemer niet bij het diner aanwezig kan zijn, wordt het inschrijfgeld met € 25,- verlaagd. Indien een extra persoon (niet-deelnemer) bij het diner aanwezig wil zijn, betaald hij € 26,50. Het inschrijfgeld moet per team worden overgemaakt op rekeningnummer NL43 RABO 0322 9892 99 t.n.v. Curling Club Fryslân onder vermelding van “IFKK 2019” en teamnaam.

Diner

Het toernooi wordt afgesloten met een gezamenlijk diner in Heerenveen. Het diner is voor spelers en begeleiders. De kosten van het diner moeten bij het betalen van het inschrijfgeld worden afgerekend. Deelname aan het dinerbuffet moet direct bij inschrijving worden opgegeven.

Aanmelden

Inschrijven moet vóór 31 januari 2019, maar let op: vol = vol.

Vul onderstaand formulier in om aan te melden voor de Iepen Fryske Kampioenskippen Kurling 2019.


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee