IFKK

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert Curling Club Fryslân het Iepen Fryske Kampioenskip Kurling 2020, kortweg IFKK 2020. Deze Open Friese Kampioenschappen Curling worden voor de derde keer georganiseerd.

Wanneer

Op zaterdag 21 maart 2020 vanaf 9.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

Locatie

Het toernooi wordt gespeeld in de Elfstedenhal, Leeuwarden. De Elfstedenhal is het startpunt van de iconische Elfstedentocht. De curlingsheets zijn gelegen op het middenterrein van de 400-meter baan.

Toernooi

Het minimaal aantal teams is 8. Er kunnen maximaal 12 teams inschrijven.

Teams

Een team moet bestaan uit 4 spelers. Indien een team onvoldoende spelers heeft, kan dit worden aangevuld met spelers die zich individueel aanmelden. Er zijn geen restricties voor de samenstelling van een team, qua geslacht, rolstoelers en spelen met een delivery stick. Het inschrijfgeld moet per team worden betaald.

Wedstrijden

Ieder team speelt minimaal 4 wedstrijden. Het exacte aantal en de opzet van het toernooi wordt bekend gemaakt zodra de inschrijving is gesloten. Iedere wedstrijd duurt 60 minuten. Na 50 minuten gaat de bel, waarna het end wordt uitgespeeld. De teams voor de volgende speelronde moeten tijdig gereed zijn. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de teams.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per deelnemer voor toernooi en diner met drankjes. Indien een deelnemer niet bij het diner aanwezig kan zijn, wordt het inschrijfgeld met € 25,- verlaagd. Indien een extra persoon (niet-deelnemer) bij het diner aanwezig wil zijn, betaalt hij € 30,-. Het inschrijfgeld moet per team worden overgemaakt op rekeningnummer NL43 RABO 0322 9892 99 t.n.v. Curling Club Fryslân onder vermelding van “IFKK 2020” en teamnaam.

Diner

Het toernooi wordt afgesloten met een gezamenlijk diner in de Elfstedenhal te Leeuwarden. Het diner is voor spelers en begeleiders en is inclusief 2 consumpties en koffie/thee na. De kosten van het diner moeten bij het betalen van het inschrijfgeld worden afgerekend. Deelname aan het dinerbuffet moet direct bij inschrijving worden opgegeven.

Aanmelden

Inschrijven moet vóór 31 januari 2020, maar let op: vol = vol.

Vul onderstaand formulier in om aan te melden voor de Iepen Fryske Kampioenskippen Kurling 2020.


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee


Deelname dinerbuffet JaNee

 

Ingeschreven teams

 1. The Five Musketeers (CCF)
 2. Burt en Urnie (CCF/PWA)
 3. NFSKP (CCF)
 4. The Curlies 2.0 (CCF)
 5. Team 4-Outsliders (CCF)
 6. The Rolling Stones (CCF)
 7. Pino en Ernie (CCF)
 8. ???
 9. ???
 10. ???
 11. ???
 12. ???

Individuele spelers die nog op zoek zijn naar een team: 2