2500 clinic deelnemers!

Curling Club Fryslân is een actieve vereniging en verzorgt onder andere veel clinics. De populariteit van curling groeit en dat merken we aan de clinicaanvragen. Het record van vorig seizoen, 1500 clinicdeelnemers, is dit seizoen ruimschoots overtroffen.

In Thialf kon tijdens de clinic voor het ingenieurs en advies buro Technion BV uit Heerenveen de 2500e deelnemer worden verrast met een bos bloemen. Alwin Heida uit Oudehaske is de 2500e deelnemer en hij kreeg ook een gratis lidmaatschap aangeboden voor het seizoen 2019 – 2020 voor 2 personen. Olaf Plantinga uit Rottum (2499) en Henk Zuidersma uit Leeuwarden (2501) kregen uit handen van de voorzitter elk een 3 Strippenkaart voor het seizoen 2019 – 2020.

Dankzij het geven van al deze clinics heeft Curling Club Fryslân kunnen investeren in trainingsmateriaal. Zo beschikken wij naast een aantal lasers nu ook over het Ultimate Curling Timer System waarmee de leden van CCF zich nog beter kunnen voorbereiden op grote wedstrijden en toernooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.