Clinics

Een bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest of gewoon eens gezellig met elkaar iets leuks doen? Doe dan een curling clinic.

Clinics kunnen worden gegeven in Thialf Heerenveen of in de 11Stedenhal Leeuwarden. In Thialf beschikken we over 4 curling sheets en in Leeuwarden over 5 sheets op het middenterrein en 2 sheets in de Blauwe Hal. Een clinic wordt afhankelijk van de grootte van de groep door één of meerdere van onze leden gegeven. Er wordt een korte uitleg gegeven van wat curling is, wat de spelregels zijn. De basistechnieken waaronder de sliding komen aan bod en daarna mag u het natuurlijk zelf ook gaan proberen. Aan het einde van de avond is er meestal nog tijd genoeg voor een wedstrijdje tussen de verschillende teams.

Kledingvoorschriften: u hebt slechts sportieve kleding nodig om de sport te beoefenen. Dit houdt in een gemakkelijke zittende broek, bij voorkeur een trainings- of joggingbroek en schone platte schoenen zonder hak!, bij voorkeur sportschoenen.

Clinics zijn alleen mogelijk tijdens het curlingseizoen, van medio september tot en met medio maart.

Voor informatie en prijzen betreffende clinics neem contact op met Thialf dan wel 11Stedenhal Leeuwarden of met onze curling club via info@fryskecurlingclub.nl of onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier clinic