Curlingseizoen 2022/2023 (grotendeels) ten einde

Afgelopen zondag is de vijfde editie van het IFKK georganiseerd. Dit werd door een deel van de leden als afsluiting van het seizoen gezien, omdat de curlingtrainingen in Thialf Heerenveen inmiddels tot een einde zijn gekomen. In de Elfstedenhal in Leeuwarden is vandaag de laatste training.

Dit seizoen hebben weer vele geïnteresseerden kennis gemaakt met curling door middel van clinics. De grens van 2000 clinic deelnemers is onlangs gepasseerd. Veel dank voor de deelnemers en vooral ook voor de instructeurs. Met het eindigen van het seizoen is het vanaf medio/eind september, zodra de ijshallen in Heerenveen en Leeuwarden na het zomerreces weer geopend zijn, weer mogelijk om curling clinics bij Curling Club Fryslân te volgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, maar vanwege vakanties dan een reactie iets langer duren dan normaal.

Voor enkele leden van Curling Club Fryslân gaat het seizoen nog enige tijd door met jubileumtoernooien in Utrecht en Tilburg, het NK curling en WK kwalificatie.

Curling Club Fryslân wenst deze leden veel succes en voor wie het seizoen ten einde is gekomen een fijne zomer. Tot het nieuwe seizoen vanaf september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.