Frisian Curling Cup

Logo Frisian Curling Cup 2023

Click here for the English version.

Van vrijdag 17 t/m zondag 19 maart 2023 organiseert Curling Club Fryslân de Frisian Curling Cup. Dit internationale curlingtoernooi wordt georganiseerd in de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Wanneer

Het toernooi begint op vrijdagavond 17 maart en duurt tot en met zondagmiddag 19 maart 2023. De speeltijden worden op een later moment bekend gemaakt. Indien een team vanwege bijvoorbeeld reistijden niet op vrijdagavond aanwezig kan zijn, dient dit bij de inschrijving te worden aangegeven.

Locatie

Het toernooi wordt gespeeld in de Blauwe Hal van de Elfstedenhal in Leeuwarden. De Elfstedenhal is het startpunt van de iconische Elfstedentocht, een schaatstocht van 200 kilometer op natuurijs. Eind 2021 werd in de Elfstedenhal het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) curling gespeeld. Leeuwarden was in 2018 de culturele hoofdstad van Europa.

Toernooi

Het minimaal aantal teams is 12. Er kunnen maximaal 20 teams inschrijven.

Teams

Een team moet bestaan uit minimaal 4 spelers. Er zijn geen restricties voor de samenstelling van een team, qua geslacht, rolstoelers of spelen met een delivery stick.

Wedstrijden

Alle teams spelen minimaal 5 wedstrijden. Het exacte aantal wedstrijden en de opzet van het toernooi wordt bekend gemaakt zodra de inschrijving is gesloten.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt €340,- per team van 4 personen. Voor iedere extra speler dient een bijdrage van €85,- te worden betaalt. Het toernooi is inclusief koffie en thee faciliteiten gedurende het weekend en een diner op zaterdagavond in het centrum van Leeuwarden. Voor een coach of begeleider die gebruik wil maken van de koffie/theevoorziening en deelname aan het zaterdagavond-diner is een bijdrage verplicht van € 45,-. Indien een deelnemer niet bij het diner op zaterdagavond aanwezig kan zijn, moet dit bij inschrijving worden aangegeven en wordt het inschrijfgeld met €25,- verlaagd.
Het inschrijfgeld moet voorafgaand voor het hele team in één keer worden betaald.

Diner

Op zaterdagavond wordt een diner georganiseerd voor spelers en begeleiders. Het diner is in het centrum van Leeuwarden bij Restaurant De Lachende Koe. Deelname aan het diner moet direct bij inschrijving worden opgegeven, evenals eventuele dieetwensen.

Logo Restaurant De Lachende Koe

Overnachting

Voor teams die eventueel overnachting(en) willen regelen, raden wij het naastgelegen WestCord WTC Hotel Leeuwarden aan. Als toernooiorganisatie hebben we afspraken met dit hotel kunnen maken. Een kortingscode wordt na inschrijving toegestuurd.

Logo WestCord WTC Hotel Leeuwarden

Corona-maatregelen

De in het weekend van 17-19 maart 2023 geldende landelijke COVID-19 maatregelen, eventueel aangevuld met specifieke maatregelen die de Elfstedenhal hanteert, zijn van toepassing en dienen te worden nageleefd.

Aanmelden

Inschrijven moet vóór 1 februari 2023, en let op: vol = vol.

Inschrijfformulier Frisian Curling Cup

* = verplicht veld

  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee
  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee
  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee
  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee

  Alternate (speler 5)JaNee
  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee

  Alternate (speler 6)JaNee
  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee

  Coach JaNee  Deelname diner JaNee

  Dieetwensen JaNee


  Beschikbaar op vrijdagavond
  Voorkeurstaal communicatie