Lid worden

Graag zien we nieuwe leden tegemoet, mocht u interesse hebben, kom dan eens vrijblijvend bij ons kijken. Wel graag eerst even contact opnemen in verband met competities en het aanmelden bij Thialf of 11Stedenhal. Contact opnemen kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of via info@fryskecurlingclub.nl. Aanmelden als lid kan via hetzelfde email adres.

Onze training is wekelijks van ongeveer oktober tot en met maart op de maandagavond van 19:00 uur tot en met 20:30 uur in de ijshockeyhal van Thialf te Heerenveen. Op  dinsdagavond is de training van 20:15 tot 21:45 uur in de 11Stedenhal te Leeuwarden.

Contributie:
– Leden: € 190,00
– Studenten tot 24 jaar: € 125,00
Hiermee heeft u de mogelijkheid om 75 uren per seizoen te curlen, dit is voor volwassenen nog geen € 2,54 per uur!

Buitenleden (zij die lid zijn van een andere curling club):
– Volwassenen: € 50,00
– Jeugd: € 25,00

U kunt ook donateur worden: € 37,50

Voor nieuwe leden is de eerste keer gratis. Daarna bestaat de mogelijkheid een strippenkaart te nemen: 3 keer voor € 45,00. Wanneer men besluit lid te worden na deze drie keer, dan wordt dit met het lidmaatschap verrekend.

Materialen hoeven in eerste instantie niet te worden aangeschaft. Deze zijn voorradig bij de curlingclub. Wel vinden veel leden het prettig om later hun eigen schoeisel en bezem aan te schaffen. U heeft verder slechts sportieve kleding nodig om de sport te beoefenen. Dit houdt in een gemakkelijke zittende broek, bij voorkeur een trainings- of joggingbroek en schone platte schoenen zonder hak, bij voorkeur sportschoenen.

Minder valide, zoals bijvoorbeeld knie of heup problemen, hoeven geen probleem te zijn bij het beoefenen van curling. Hiervoor kan men een verlengstok gebruiken om de steen te gooien. Hier zijn een aantal van voorradig bij de curlingclub. Het is dan wel raadzaam om ook even contact met ons op te nemen. Klik hier voor meer informatie over het rolstoelcurling.

Het seizoen van Curling Club Fryslân loopt van juli t/m juni het daaropvolgende jaar. Het beëindigen van het lidmaatschap dient echter schriftelijk te geschieden vóór het einde van het kalenderjaar met inachtneming van een opzeggingstermijn van tenminste vier weken (dus vóór 1 december). Indien opzegging niet tijdig heeft plaatsgevonden loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende kalenderjaar. De opzegging dient naar het bestuur worden gestuurd.

Aanmeldformulier curling