Laatste training, maar seizoen nog niet ten einde

Evenals in Heerenveen is deze week de laatste trainingsavond in de Elfstedenhal in Leeuwarden geweest. Ook hier werd afgesloten met de interne competitie.

Seniorenploeg NFSKP moesten winnen om hun leidende positie vast te houden. Dat zij goed bestand zijn tegen druk bleek uit de grote overwinning op het talentvolle en jeugdige team The Bomhouse.

In de spannende wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 trok het team 4outsliders aan het langste eind en moest Team Naamloos genoegen nemen met de derde plaats in de eindrangschikking.

In de individuele competitie evenaarde Richard de topscore van Frans. Doordat Frans een beter gemiddelde heeft, is hij de winnaar van de individuele competitie in Leeuwarden, gevolgd door Richard, Lisenka, Wolter en Pieter.

Ondanks dat er zowel in Heerenveen als Leeuwarden geen mogelijkheid meer is om te curlen, zit het seizoen voor Curling Club Fryslân er nog niet op. Op zondag 24 maart spelen een aantal van onze teams op het NK 4 tegen 4. Op zaterdag 30 maart spelen een aantal teams het NK Doubles. Van 20 tot 27 april speelt Team Bomas het World Mixed Doubles Curling Championship in Stavanger, Noorwegen, en spelen de senioren daar het World Senior Curling Championships.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.