Seizoen ’20-’21 vroegtijdig ten einde

Sinds half december was het vanwege de welbekende Coronamaatregelen voor CCF niet mogelijk om te spelen en te trainen. De Elfstedenhal in Leeuwarden heeft de deuren voor dit winterseizoen inmiddels al gesloten. In Thialf Heerenveen wordt gewacht wat de overheid begin maart beslist. Als de regels niet worden versoepeld zal het voor de verschillende breedtesporten niet meer mogelijk zijn om daar dit winterseizoen nog te kunnen sporten.

Het bestuur van Curling Club Fryslân heeft tijdens een bestuursvergadering alles op een rijtje gezet en besloten om te stoppen met het Curlingseizoen 2020-2021 en de pijlen te richten op het komende seizoen 2021-2022. We gaan er vanuit dat we dan weer normaal Coronavrij onze sport kunnen beoefenen en met de Olympische Spelen van 2022 op de achtergrond verwachten we veel activiteiten en weer veel clinics te kunnen geven.

Aanvragen voor clinics vanaf oktober kunnen worden aangevraagd op onze pagina Clinics.

Over de jaarlijkse ledenvergadering wordt nog nagedacht hoe dit het beste kan worden ingevuld. Hierover krijgen de leden zo spoedig mogelijk bericht.

Blijf gezond en we hopen elkaar weer snel op het ijs te zien.

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.