Seizoen 2020/2021

In maart 2020 kwam het bericht dat door het coronavirus bijna heel Nederland op slot ging, zo ook de twee Friese ijshallen. Ons seizoen kwam abrupt tot een einde en het IFKK 2020 kon niet meer worden gespeeld.

Zo langzamerhand wordt toch weer geprobeerd met behulp van diverse regels en goede afspraken Nederland weer aan het sporten te krijgen. De ijshallen openen hun deuren weer en vanaf oktober kunnen we weer curlen. Ook bij ons gaan de gebruikelijke regels gelden, 1,5 mtr afstand niesen in de elleboog, geen handen schudden, we kennen ze ondertussen allemaal wel. In de ijshallen zijn aanpassingen doorgevoerd, zoals verplichte looproutes. Tevens geldt voor onze trainingen en clinics een verplichte registratie.

Op maandagavond is de trainingsavond in Heerenveen van 19:00 tot 20:30 uur. In Leeuwarden is de trainingsavond verplaatst naar dinsdagavond van 20:15 tot 21:45 uur.

Het organiseren van clinics is weer mogelijk. Kijk hiervoor op onze pagina Clinics voor meer informatie en vul het aanmeldformulier in.

Voor de toernooi spelende leden van onze en andere curlingclubs, we onderzoeken de mogelijkheid om het IFKK 2020 dit jaar alsnog te kunnen houden, evenals een 2021-editie.

Curlingclub Fryslân wenst eenieder voor komend seizoen goede stenen en heel veel gezondheid toe. Tot snel!

4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.